L’independent de Gràcia » L’escola Vedruna no enderrocarà la seu a curt termini

L’escola Vedruna no enderrocarà la seu a curt termini

Les obres d’ampliació de l’edifici de l’escola Vedruna encara no tenen data d’inici. Segons la direcció de l’escola, l’enderroc de l’edifici per alinear-se al carrer Gran de Gràcia, tal com marca el Pla General Metropolità des de l’any 1976, és un projecte que es durà a terme a mig termini, tot i que els primers passos administratius ja es van donar el passat mes de març (vegeu L’Independent 426).

Malgrat que el Districte va aprovar un pla especial en sessió plenària fa deu mesos que contemplava l’eliminació de l’edifici històric i la pista poliesportiva, per fer un sol bloc de cinc plantes i dos nivells soterrats, l’escola Vedruna no ha mogut encara fitxa perquè “es tracta d’un projecte a llarg termini”, segons fonts de la direcció d’aquest centre concertat. La nova ordenació proposa ocupar tota la façana de Gran de Gràcia amb una alçada de planta baixa ii cinc plantes i proposa ampliar el nou edifici adossat amb una cinquena planta -ara en té quatre. També es preveu la construcció de dues plantes sota rasant que aconlliran l’equipament poliesportiu de l’escola i una planta d’aparcament que serà de titularitat privada. Però per ara l’escola està concentrada en activitats més properes, com ara la jornada de portes obertes programada pel 17 de febrer d’11  13 h.

Aquesta entrada ha estat postejada el 25 gener 2013 a la categoria Notícia, Societat. Segueix els comentaris de l'entrada amb RSS 2.0. Deixa un comentari.

1 resposta to “L’escola Vedruna no enderrocarà la seu a curt termini”

  1. Enderroc NO el 19 juny 2013 a les 12:05

    Doncs ja han començat les obres !!!

Respon

Descarrega't l'últim númeroNúm. 587 del 31 de juliol de 2015

Descarrega-te'l en PDF

El temps a Gràcia


Trobareu més informació detallada AQUÍ

Pàgines amigues


Publicitat

Gràcia al Twitter

Anuncia’t a l’Independent

Descarrega't les tarifes publicitàries des d'aquí

Comentaris recents

Reportatge fotogràfic

Seccions

Col·laboradors

Enllaços